10 милиона лева са пред точния човек в ЦСКА – Стойчо Младенов!

7 Dni Sport05.08.2021
стойчо младенов 2

Стойчо Младенов е сред малцината способни да убедят футболистите на ЦСКА, че щом са облекли тази фланелка, трябва да я носят с гордост и да бранят честта й.

Преди няколко седмици Георги Илиев – Майкъла го каза: „ЦСКА не може да се страхува от такива отбори. ЦСКА може да се страхува само от най-големите в Европа“. Това е задачата на Младенов. Да накара играчите да отворят сърцата си и да държат хладни умовете си. В подобни битки ЦСКА се е доказал. Трябва да го направи и този път. Дори и да не надиграе хърватите, може да ги излъже.

Фортуна бе благосклонна към 31-кратните шампиони на България и при жребия за следващия кръг. Там тя избута Тотнъм, за да постави елегантно Виктория Пилзен като последно препятствие преди влизане в групите. Да, но този Пилзен не е онзи Пилзен отпреди няколко години.

Такъв шанс не бива да се изпуска. Задачата на ЦСКА в Европа този сезон не е по-сложна от миналия, когато бяха отстранени БАТЕ Борисов и Базел. Вратата към групите и към нови 10 милиона лева приход е отключена. Армейците просто трябва да я отворят и да влязат… Защото са ЦСКА!

ТЕМА СПОРТ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ