На вниманието на връщащите Станислав Иванов в Левски: Какво се случи с него в Щатите нощес

7 Dni Sport05.08.2021
станислав иванов

Станислав Иванов изигра първия си мач като титуляр за Чикаго Файър в МЛС. Юношата на Левски стартира от първата минута при нулевото равенство у дома срещу Ню Йорк Сити, с което бе сложена точка на слуховете, че е възможно американците да го преотстъпят на Левски.

Стаси бе ползван в срещата като втори централен нападател в схема 3-5-2. Той си партнираше с Чинонсо Офор в предни позиции.

Иванов остана на терена до 64-ата минута, когато бе заменен от Роман Берич. Десет минути по-късно Кийтън Паркс от състава на гостите бе изгонен с втори жълт картон, но Чикаго така и не успя да стигне до победата.

Това бе пети мач без победа на “огнените” в първенството. Тимът заема едва 12-о място в Източната конференция на МЛС с 14 точки.

Станислав Иванов премина в Чикаго Файър в началото на годината. Нападателят обаче получи контузия, поради което се възстановява няколко месеца. Преди днешния мач той имаше едва 16 минути като резерва при равенството 2:2 срещу Ди Си Юнайтед.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ