„Гришата подгони Киро и всичко отиде на кестерме! „Палмите“ ще фалират покрай Левски“

7 Dni Sport01.08.2021
кирил домусчиев

Босът на Славия – Венцеслав Стефанов не пропусна възможността да злорадства по адрес на Левски, който вчера загуби с 0:2 от Ботев (Враца) и остана в дъното на временното класиране. Той взе отношение и по предстоящите европейски мачове на Лудогорец, ЦСКА и Локомотив (Пд). Ето какво каза тойриш:

„Вторият кръг още не е изминал целият, но за всички е ясно, че Лудогорец е с класа над останалите. Няма какво да се лъжем и да си заравяме главата в пясъка като щрауси. Освен Лудогорец другите отбори са от една черга. Ще видим сега железният Стойчо Младенов дали ще успее да въдвори ред в ЦСКА, там имат нужда от стягане. Гледах срещу онези скиори от Латвия и хич не ми харесаха. И в ЦСКА взеха да пускат страшно много чужденци, сигурно и вие го забелязвате. Какво обаче ще даде един чужденец за ЦСКА? Какво значи за него тази емблема? Затова трябва да се залага на българското, на млади момчета, които знаят какво значи ЦСКА. Гришата го знае това, но иска да се съревновава с Кирил и всичко отива на кестерме. Това е. Истината е, е вече никой не се страхува от ЦСКА и Левски. Едно време беше друго. Излизат отборите от провинцията и гледат срещу тях звездите на ЦСКА, на Левски. Сега излизат и си ги бият.

На Левски не им желая злото, въпреки че не са ми първа любов. Казах след първия кръг, че ми направиха добро впечатление срещу нас, но какво да правят в клуба, като не знаят какво ще става, ще има ли средства, няма ли да има. Не мисля, че Левски плаща нещо към НАП и по другите задължения на клуба, преди всичко разсрочват. Чакат се разни спонсори, палми, ама палмите, ако тръгнат да покриват всяко задължение на Левски, ще вземат да фалират накрая. Всяка сутрин на „Герена“ се будят с 10-20 хиляди нови задължения. Трупат се, трупат се. За Левски вариантът е да тръгнат от най-долу и да се върнат на чисто, тези задължения задушават клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ