ЦСКА 1948 официално обяви новия си треньор

мирослав_миндев

ЦСКА 1948 обяви официално назначението на Мирослав Миндев на поста старши треньор със съобщение в клубния си сайт.

Ето какво написаха столичани:

Новината идва след раздялата на Тодор Киселичков с клуба по взаимно съгласие. Наставникът ще даде първата си пресконференция пред медиите в четвъртък от 13:00 ч. в „Пресклуб България“, непосредствено преди мача от 2-рия кръг на efbet Лига срещу Лудогорец в Разград.

Мирослав Миндев поема първия състав на ЦСКА, след като досега водеше дублиращия тим на „армейците“ в контролните срещи и в първия кръг от Втора лига, в който отборът записа равенство 1:1 като гост на Монтана. Новият старши треньор на ЦСКА 1948 II пък е доскорошният помощник на Миндев – Атанас Апостолов.

Преди да стане част от треньорския щаб на „червените“ в рамките на седем години Мирослав Миндев беше старши треньор на тима от Трета лига – Загорец. Преди да поеме състава от Нова Загора той изпълняваше ролята на играещ помощник треньор в клуба.

От 2014 г. насам със специалиста начело Загорец е достигал до 1-вото и 2-рото място в Трета лига, впечатлявайки с атакуващ футбол, но без да се възползва от правото си да участва във Втора лига, поради финансови причини.

През ноември 2020 г. клубът от Трета лига със старши треньор Мирослав Миндев даде сериозен отбор на тогавашния актуален носител на Купата на България – Локомотив (Пловдив), в 1/16-финал, завършил 3:4 след продължения. Като футболист Миндев е носил екипите на отбори като Нафтекс, Берое, Черно море, Сливен, Лушня (Албания), Парла (Испания) и Етър.

Всички в клуба пожелаваме успех на новия старши треньор на ЦСКА в предстоящите двубои от efbet Лига и турнира за Купата на България!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ