Стойчо Младенов удари по масата: ЦСКА е кауза за цял живот

стойчо младенов

Стойчо Младенов даде първото си изявление като треньор на ЦСКА на своя сайт. В типичния си стил Екзекутора на Ливърпул се обърна най-вече към феновете.

“ЦСКА е кауза за цял живот – започна Младенов. – Откакто стъпих не “Българска армия” като млад футболист, до ден днешен се боря за нея. Боря се заедно с милиони фенове. Искам на всички да им стисна ръката. Аз не съм над вас, аз съм един от вас! В продължение на година и половина водихме битката за спасение на ЦСКА. Аз никога няма да забравя вашия плакат на едно вечно дерби, което по традиция спечелихме с 3:0. На него пишеше: “От огъня на вашата омраза, остава само пепелта! Нашата любов е вечна – винаги ще има ЦСКА.” И днес сме по-живи от всякога.

Нашата цел е само една – да сме №1 в България! Да сме най-добрият български отбор в Европа! Така е било и така трябва да бъде! От името на мен и на моя щаб, който е изпълнен с шампиони от ЦСКА, обещавам, че ще работим денонощно мисията да успее. Без вас – 12-ият играч, няма да успеем. И в миналото съм го правил, правя го и сега – да бъдем единни като юмрук. Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее. Работата е безкрайна. Магистралата, по която сме тръгнали – също. Напред за ЦСКА!”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ