Арда и Ботев (Вр) затварят първия кръг! Киров няма да разчита на четирима титуляри

арда_апоел1

Участникът ни в евротурнирите Арда (Кърджали) стартира сезона в efbet Лига с гостуване на Ботев във Враца тази вечер от 21,00 часа в двубой от първия кръг.

За арденци това е първи мач след паметния дебют в Европа срещу опитния израелски тим Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите, който за съжаление беше загубен с 0:2 пред собствена публика на “Арена Арда”.

През миналия сезон Арда завърши на четвъртото място в крайното класиране, докато врачани останаха 12-и, като се бореха до последно за оцеляването си. След края на сезона във Враца настъпиха промени, за треньор беше назначен бразилецът Даниел Моралес, който демонстрира големи амбиции и няма да е изненада ако врачани измъкнат нещо срещу съперника, който идва с доста кадрови проблеми.

Треньорът на Арда Николай Киров няма да може да разчита на цели четирима титуляри за двубоя с врачани. Това са вратарят Иван Караджов, защитниците Алекс Петков и Милен Желев и халфът Лъчезар Котев. И четиримата са наказани, а Петков е и контузен. Той ще пропусне и реванша с Апоел в четвъртък.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ