Кюстендилеца шокира „червена“ България: Любо Пенев вече не е треньор на ЦСКА

любослав_пенев

Любослав Пенев вече не е наставник на ЦСКА. Шокиращата новина беше разпространена от тартора на сектор „Г“ Иван Велчев. Информацията му е била съобщена от самия легендарен нападател. „Току-що се чух с Любо Пенев, който ме уведоми, че вече не е треньор на ЦСКА“, написа Кюстендилеца във „Фейсбук“, като уточнява, че специалистът е уволнен.

Всичко това е много странно като се има предвид, че само няколко часа по-рано „червените“ спечелиха с 4:2 срещу ЦСКА 1948 в първия кръг от efbet Лига. По време на този мач Ел Голеадор получи червен картон заради протест срещу съдийско отсъждане. Само след няколко дни ЦСКА има важно гостуване на Лиепая в Лигата на конференциите.

Припомняме, че Любо пое ЦСКА през март след друга изненадваща раздяла на клуба от Борисовата градина – тази с Бруно Акрапович. Пенев е любимец на публиката на „Армията“, която скандира неговото име и срещу Лудогорец за Суперкупата, и по време на първия мач с Лиепая.

Под негово ръководство отборът спечели единствения си трофей през последните пет години – Купата на България. Интересно е, че точно три дни преди уволнението шефовете на ЦСКА обявиха на официалния сайт на клуба безрезервна подкрепа за Любо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ