Локомотив (Пловдив) става на 95 години! Празненствата на „Лаута“ се отлагат за по-късна дата

220905771_10159546891888328_6912944872717302397_n

Локомотив Пловдив чества днес 95 години от създаването си. Заради сгъстената програма на футболния тим обаче официалните празненства се отлагат за по-късна дата. Днес „смърфовете“ приемат Лудогорец в първия си мач от новия сезон в efbet Лига. Двубоят е от 21:00 часа на стадиона в парк „Лаута“.

Ето какво написаха от Локомотив:

„Уважаеми привърженици, днес отборът на нашите сърца празнува. ПФК Локомотив Пловдив отбелязва 95 години от своето създаване!

95 години воля, доблест, труд! Честит празник, локомотивци!

В последните години имаме щастието да изживеем редица запомнящи се моменти. Нашият клуб записа паметни успехи, които вярваме, че ще продължат!

Преди броени дни дадохме тон на новия сезон с победа над Словачко във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а днес вицешампионите се изправят срещу шампионите от Лудогорец при подновяването на Първа лига.

Поради гъстата програма на мъжкия отбор, официалните празненства за годишнината ще се проведат по-късно, като се подготвя и специална изненада с колекционерска стойност за феновете на „черно-белите“.

Днес ви очакваме от 21:00ч. на любимия стадион да подкрепим Локомотив срещу Лудогорец! За славата на Пловдив!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ