Славия продава звездата си в чужбина!? Мачът с Левски може да му вдигне цената

славия_макрилос

Ръководството на Славия усилено работи по потенциален трансфер на един от лидерите в състава си. Австралиецът от гръцки произход Питър Макрилос направи отлично впечатление с изявите си по нашите терени през пролетта и е предизвикал интереса на клубове от Русия и Белгия. Дербито с Левски довечера може да ускори евентуална сделка. Ако Макрилос потвърди, че се намира в силна форма в първите официални срещи от новия сезон, трансферът му със сигурност ще се случи. Президентът Венцеслав Стефанов се е разбрал с агентите на футболиста при какви условия ще го пусне.

Макрилос е бил предложен първо на треньорския щаб на Левски през зимата. От там обаче така и не са отговорили дали проявяват интерес. След това австралиецът е бил одобрен от Любослав Пенев за попълнение на Царско село, но не се е разбрал за заплатата си с клуба.

В Славия Макрилос получава скромно дори за нашето първенство възнаграждение. “Белите” обаче са доказали, че могат да бъдат успешен трамплин за добрите играчи и лесно им дават път за развитие.

Макрилос не е единственият, с когото от “Овча купел” са готови да се разделят дори и след началото на новото първенство. Младите Андреа Христов и Калоян Кръстев също провокират интерес от чужбина, както и още няколко от футболистите в състава на Златомир Загорчич.

“Мач Телеграф”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ