Пазарлъците за Горанов продължават! Левски още търси нов нападател

Левски - Лудогорец, Иван Горанов

Левски все още не успява да финализира привличането на бившия си капитан Иван Горанов. Левият бек е собственост на белгийския Шарльороа.

През миналата година бившият национал премина в този клуб с трансфер за 125 хиляди евро. Иван обаче не успя да се наложи и не записа дори 10 игрови минути – влезе три пъти като резерва. Това е и причината да иска да се завърне на „Герена“ под наем. Защитникът „изгря“ на официалната снимка на Шарльороа за старта на новата кампания. Според местните медии обаче въпреки това преминаването му в Левски би трябвало да бъде официализирано в близките дни.

По всичко личи, че Горанов ще бъде на разположение на Живко Миланов едва за втория кръг, когато сините гостуват на Ботев Враца. Все още няма яснота и по евентуалното привличане на някой измежду централните нападатели Исмаил Иса и Преслав Боруков. Те са желани на „Герена“, но явно изчакват по-атрактивни предложения от чужбина.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ