Валентич начерта целта пред Ботев (Пд): Вече имаме отбор за първата шестица

Азрудин_Валентич

Наставникът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич, говори преди старта на новия сезон в родния елит. “Канарчетата” започват кампанията с двубой срещу новака Пирин Благоевград.

“Пирин имат добри качества. Ние сме ги анализирали. От опит знам, че когато отбор влезе от Втора в Първа лига, тогава първите му мачове са много силни. Ние трябва да се отнесем сериозно. За нас е важно да играем с нашата интензивност, а не с тази на Пирин. Очаквам, че няма да е лесен мач. Зарядът ще е висок, а времето ще е много топло“, призна Валентич.

„Вече имаме отбор и основната ни цел е първата 6-ца. През минали сезон липсваше нашият капитан, видяхте какво се случи и с ковид кризата. Сега нещата са различни. Направихме добра селекция. Днес подписваме с централен защитник. Може да вземем още един футболист, но не на всяка цена“, посочи Валентич.

“Подготовката в Турция беше много тежка. Най- слабата ни контрола беше с Царско село, но имаме субективни причини за това. Сега мислим само за мача с Пирин.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ