Дядото на Йомов скочи на Любо Пенев: Не е нормално ЦСКА да започва с девет чужденци

барзов

Легендата на Левски Тодор Барзов, който е дядо на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, критикува остро наставника на „червените“ Любослав Пенев. Както е известно, внукът му не започна титуляр в срещата с Лудогорец за Суперкупата на България, загубен от „армейците“ с 0:4.

„ЦСКА много трябва да работи, докато стигне Лудогорец. Онзи ден нищо не играха ЦСКА, добре че изгубиха само с 0:4. Любо Пенев допусна очевидни грешки. Не са добре нещата там“, коментира пред nostrabet.com 68-годишният Тодор Барзов.

Попитан къде е сгрешил Любо Пенев – със състава ли, легендата отговори: „Това е първото. Не е нормално ЦСКА да започва с девет чужденци, след като има по-добри българи от тях. Но тези българи бяха на пейката, а като имаме предвид, че имаше и контузени чужденци, като влязат и те, не знам какво ще се случи с българите“.

„В Лудогорец работят по друг начин. Там мениджърът е друг, разполагат с богат финансов ресурс и пазаруват основно отвън. Това, обаче не им попречи да откупят правата на Кирил Десподов от Каляри. ЦСКА защо допусна Кирил да играе за друг клуб в България. Тези пари, които ги хвърляха за толкова чужденци, от няколко чужденци да се бяха лишили и да бяха вложили въпросните суми за връщането на Десподов, щеше да си струва повече инвестицията. Но сега в ЦСКА не се знае кой пие и кой плаща. Вие, знаете ли кой е мениджърът? Не. Аз също. Когато Гриша Ганчев взе моя внук Георги Йомов в ЦСКА, ми се обади и ми каза: „Бате Тошко, много се радвам, че Гого дойде при нас и ще играе за ЦСКА“. Засега не виждам това да е станало, в смисъл Гого да е титуляр. Някои чужденци, обаче не излизат от eдинайсеторката“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ