Инна Ефтимова разкри нещо важно за майката на Мирела Демирева

11

Инна Ефтимова взе две титли на Балканиадата по лека атлетика в Стара Загора, след като триумфира и на 100 метра, а после и на 200 метра с лично постижение за сезона от 23.11 сек. Тя изведе щафетата на България на 4 по 100 м и до бронзовите отличия.

„Доволна съм, но ми се искаше и на щафетата да е златен медалът. Но все пак сме четири атлетки. Смятам, че на този етап това ни беше максимумът за щафетата, така че медалът си е медал. Много ми се искаше да направя добър резултат на 200 метра, защото нямах много стартове на 200 м този сезон. Знам, че съм готова, но чаках правилното състезание и най-хубавото е, че се случи тук – в Стара Загора. Много ми харесва пистата, публиката винаги е супер, имаше емоции. Чувствам се добре преди Европейското, възвръщам увереност, а и целта е там да съм в най-добрата си форма и смятам, че за момента вървим много добре, пише Sportal.bg.

Не мога да кажа дали 200 метра ще е по-силната ми дисциплина, защото 11.40 сек с насрещен вятър си е много добър резултат. Ако беше плюс 2, щеше да е 11.20 сек. Условията не бяха много подходящи за лични резултати. В никакъв случай не изоставям 200 метра, в Берлин ще бягам и двете дисциплини. В Берлин ще има два дни между двете дисциплини и след това състезание мисля, че няма да има проблем.

Може би с Валя Демирева (бел.ред. майката на Мирела Демирева) сме най-близки и се усещам много добре. Тя ми е повече от треньор, тя ми е и добра приятелка. Мисля, че на този етап това беше най-правилното ми решение. Помага ми това, че тренирам с Денис – колкото по-добри спринтьори, толкова по-добри резултати“, каза след втората си титла и третия медал в Стара Загора спринтьорката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ