Даниел Димов разкри как Черно море тръшнал Враца

23

Стожерът в защитата на Черно море Даниел Димов заяви, че най-важното от мача с Ботев (Враца) са трите точки. Димов призна, че ранният гол на съперника разстроил играта им, но после показали характер и футболни умения, и заслужено спечелили.

Ето как Даниел Димов видя двубоя с врачани:

„Ранният им гол ни обърка и разстрои играта ни. Бързо, обаче се съвзехме, показахме характер и футболни умения след почивката, и заслужено бихме. Съжалявам само, че не решихме мача в началото на второто полувреме, когато изпуснахме няколко положения. Вярно е, че после и те изтърваха ситуации за гол. Всъщност Враца цял мач играха на контри, а ние търсехме настойчиво второто попадение и атакувахме. Така за тях се отвориха пространства.

Иначе срещата се оказа доста по-трудна от очакваното. Ботев е добър отбор и който ги подцени, ще бере ядове. Най-хубавото за нас от този мач са трите точки. Играта не беше такава, каквато искаме, но има време да се подобряваме. Знаете, че стартът в един сезон винаги е най-труден и в първия мач има голямо напрежение.

Аз съм спокоен, защото вярвам, че през този сезон ще се представим по-силно. Оптимист съм, тъй като запазихме ядрото на отбора, а съставът ни е сработен. Отделно атмосферата в съблекалнята е прекрасна, имаме задружен колектив, на терена сме единни и демонстрираме огромен отборен дух.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ