Близнаците Цоневи обещаха да останат в Левски и след 30-ти юни

радослав_борислав_цонев

Борислав Цонев и Радослав Цонев ще останат в Левски и след 30 юни, въпреки че договорите им с клуба изтича в края на месеца. Това потвърдиха и двамата в специално интервю за Дарик радио.

„Да, всичко е наред, тренираме си нормално, надявам се и занапред да сме здрави. Да, не сме си събрали багажа да си тръгваме. Обичам Левски и сега в тази ситуация разбрах за какво става въпрос. Не може да си представиш как хората не са взимали заплати и идват на работа. Работят за Левски, готови са без пари да помогнат, а знаеш колко са важни парите да помагат на семействата си“, коментира Борислав Цонев.

Радослав Цонев заяви: „Можеше да сме си тръгнали. Но щом сме тук, ще дадем необходимото време на ръководството да си свърши своята работа и да има финансова стабилност, за да може отборът на върви. Идваме от тежки контузии. Искаме сигурност, играе ни е. Но в името на Левски правим тези неща и бихме дали времето на ръководството да ни предложи договорите и да направи отбор, който да защитава името на Левски. Ние сме победители. Така сме възпитавани – да се борим за първо място. Още от школата на Левски.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ