Локомотив (Пд) тресна Септември в контрола, Димитър Илиев изпусна дузпа

локомотив_пловдив

Локомотив (Пловдив) започна с успех контролите от лятната подготовка на тима. „Смърфовете“ се наложиха с 3:1 над Септември (Симитли) в проверка, играна в село Говедарци. Лукас Салинас (20) изведе пловдивчани напред, а Александър Иванов (45) удвои. Димитър Митев (54) намали изоставането на тима от Симитли през второто полувреме. В самия край на двубоя Димитър Илиев пропусна дузпа, а Бирсент Карагарен (88) се разписа с техничен удар.

В 20-ата минута Локомотив поведе с хубав гол на Лукас Салинас. Халфът пое с гръб към вратата, след което се обърна и видя, че вратарят на Септември е излязъл леко напред. Салинас стреля технично и прехвърли Любомир Георгиев за 1:0.

Първото полувреме приключи буквално с втория гол за Локомотив, отбелязан от Александър Иванов. Той получи подаване в наказателното поле и с левия си крак прати топката в обратния ъгъл.

В 54-ата минута Димитър Митев намали изоставането на тима от Симитли. Той изпревари всички в наказателното поле след центриране от ъглов удар и с глава прати топката в обратния ъгъл на вратата зад резервния страж Кристиан Томов.

В 64-ата минута в игра за Локомотив се появиха тримата национали Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Георги Минчев. В 86-ата минута Димитър Илиев пропусна дузпа за Локомотив. Той заложи на различно изпълнение. Вместо да стреля по земя, както прави по принцип, Илиев заложи на силата и стреля над горната греда.

Две минути по-късно прошка нямаше и пловдивчани вкара трети гол във вратата на Септември. Бирсент Карагарен получи топката в наказателното поле, финтира двама защитници и с техничен удар преодоля Ганев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ