УЕФА обяви важна новина за феновете на ЦСКА, Лудогорец, Локо (Пловдив) и Арда

България - Англия, Фенове

Европейската футболна асоциация УЕФА излезе с решение, което засяга пряко феновете на четири български отбора – ЦСКА, Лудогорец, Локо (Пд) и Арда.

Гостуващи фенове няма да могат да гледат мачове на своите отбори в предварителните кръгове на Европейските клубни турнири, стана ясно след онлайн брифинг между УЕФА и всички участващи отбори в трите турнира.

Реално протоколът свързан с коронавируса не се променя от миналия сезон.

УЕФА ще се съобразява с вътрешното законодателство за посещаемостта на мачовете. Към днешна дата домакинските срещи на четирите отбора могат да се провеждат при 50% от капацитета на стадионите, на които отборите ще играят.

Правилата важат за мачовете от предварителните кръгове, като се очаква за груповата фаза да се вземе решение в следващите няколко месеци.

От Локомотив вече обявиха на кои дати ще се играят мачовете срещу чешкия Словачко. Очаква се същото да сторят и от Лудогорец, които най-рано започват участието си в Шампионската лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ