Божинов пак помогна на Левски! Нападателят извади пари от джоба си, за да помогне на клуба

Левски, пресконференция, Валери Божинов

Левски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф Диксън. Това е добре познато лице за феновете на тима – Валери Божинов. Нападателят е извадил от джоба си 1000 лева, за да се покрият всички спешни нужди около заниманията на „сините“, чийто старт бе даден в понеделник, пише вестник Мач Телеграф.

Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства. Валери, който в момента тренира за Левски за здраве, е реши да помогне, след като се е оказало, че в момента в клубната каса няма и стотинка, за да се води нормален тренировъчен процес, въпреки че групата на „Герена“ е повече от минимална. Както е известно, на първото занимание се строиха едва 13 играчи. Към тях трябва да бъде прибавен и Мартин Петков, който се готви отделно от останалите във фитнеса.

Мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков пък обяви, че Божинов ще се готви с отбора по заслуги. Той е от играчите, чийто договори изтичат. Голмайстор номер 1 на Левски намекна, че Валери е бил гласен за пост в клуба, но Валери предпочитал да продължи кариерата си като футболист. На тъжните сцени в съблекалнята са станали свидетели фенове, които са влезли в съблекалнята, за да надъхат малкото останали бойци за „синята“ идея.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ