Александър Томаш обяви бъдещето си и отсече: Аз не бягам и не се страхувам от трудностите

томаш_боруков

Досегашният старши треньор на Етър Александър Томаш официално обяви, че си тръгва от клуба.

Публикуваме изявлението му от страницата му във “Фейсбук”:

“Всяка раздяла е трудна, особено, когато трябва да си тръгнеш от нещо, с което си свързан емоционално. Решението, което взех не беше лесно, но не е и импулсивно.

Напротив! В крайна сметка прецених, че аз и моят екип трябва да поемем по друг път. В месеците, в които бяхме начело на Етър ние дадохме максимума от себе си.

Направихме и невъзможното в опит да спасим отбора. Бяхме близо, но не успяхме. Въпреки това си тръгваме с високо вдигнати глави. Емоциите, които преживяхме и чувството, че феновете вярват и ни подкрепят ще останат завинаги. За съжаление сега трябва да кажа “край”.

Аз не бягам. Не се страхувам от трудностите и съм пълен с енергия за работа, но знам, че трябва да го направя. Време е за ново предизвикателство. Не казвам “Сбогом”, а “До скоро”.

Велико Търново е моят град и ще остане завинаги такъв. Надявам се един ден да бъдем отново начело на Етър! Искам да видя този отбор на върха и мечтая аз да го кача там! Искам да благодаря на футболистите за усилията и себераздаването, както и на Деян Куздов за работата и подкрепата! Поклон пред феновете! В името на тяхната любов се надявам Етър скоро да се завърне в елита и да бъде фактор в първенството. За мен бе чест да съм начело на този отбор!”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ