Треньорът на Левски днес: Живецът се видя! Момчетата играха за себе си след резила!

Botev-Levski08

Временният старши треньор на Левски Тодор Симов поздрави футболистите на “сините” за проявения характер при драматичната победа с 1:0 над Ботев в Пловдив. Младият специалист, който наследи Делио Роси на поста до определянето на новия наставник, определи успеха на старта на новия сезон в Първа лига като напълно заслужен.

“Футболистите показаха, че до последно ще гонят победата. Най-логичното бе да отбележим гол. Ние като треньорски щаб не сме направили нищо. Всичко идва от футболистите. Това срамно представяне в евротурнирите не е добре за тях, така че те сами трябваше да се подобрят. Аз се радвам, че видях живец в нашите редици”, заяви Симов след победата.

“Ботев е добър отбор, който се стреми постепенно да гради атаките си и е силен в средата на терена. Някои от нещата, които искахме от играчите, не ги бяхме тренирали. Най-важното бе, че до последния момент искахме да победим и търсихме гола. Желанието наклони везните в края. Благодаря на момчетата”, каза още щастливият треньор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ