Локомотив (София) отписа бразилците, в „Надежда“ още чакат решението на Диков

иван_колев

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев заяви, че ще търси най-доброто за всяка една позиция. Той допълни, че повечето нови момчета са на проби и ще бъдат преценени техните качества. Наставникът на „столичните железничари“ каза, че Светослав Диков води разговори с ръководството за продължаването на неговия договор.

Колев също така обяви, че бразилците, които играха в отбора през миналия сезон няма да се върнат.

„Няма нужда да изреждам един по един, вие знаете новите момчета, които са засега. Повечето момчета са на проби, за да видим техните качества. Търсим най-доброто на всяка една позиция. Надяваме се да сглобим един боеспособен отбор“, сподели Колев.

„Доколкото знам Светослав Диков води разговори с ръководството. Надявам се да се разберат.“

„Бразилците няма да се върнат. Ще ме притеснява, ако не може да намерим техни достойни заместници.“

„Започваме с контрола срещу Септември Симитли, която ще бъде следващият вторник.“

„За мен е изключително важно да се представим достойно и да търсим максимума във всеки един мач“, добави треньорът на Локомотив София.

„За нас е много важно футболистите да бъдат добре подготвени, да работят добре и да са отдадени на терена.“

„Ако публиката, която миналата година доказа, че е изключително близо до отбора и ни подкрепяше непрекъснато, е с нас, на който и да е терен, няма да се притеснявам.“

„Имаме три момчета от школата, които са с нас, единият е капитан на отбора. На този етап няма нови лица. Не са малко трима футболисти от школата.“

„От нас зависи дали ще се справим в efbet Лига. Ще се опитаме на всяка цена да преодолеем това препятствие“, каза още Иван Колев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ