Монтана стартира акция за договори, има 14 дни да си задържи играчите

Славия_монтана

Ръководството на Монтана стартира акция за подписването на нови договори с играчите, чийто отношения с отбора изтичат в края на юни. Тимът има на разположение два дни, за да ги убеди да останат на „Огоста“.

Иначе първата тренировка е планирана за сряда от 18,00 часа. Тогава ще стане ясно и къде ще се подготвя Монтана и какви контроли ще бъдат изиграни. До този момент е сигурно, че трима играчи си тръгват. Тони Тасев подписа със Славия, Николай Минков в Ботев Пловдив

Защитникът Стефан Цонков също е обявил, че няма да продължи кариерата си на „Огоста“. Той имал намерение да се пробва в чужбина, а ако това не се случи, то ще продължи в отбор от елита.

„Искам да изкажа едно голямо Благодаря на всичките ми съотборници, треньори, служители и ръководители! Благодаря и на всички хора, които са ни подкрепяли неотлъчно! Щастлив съм, че прекарах 4 години в Монтана, време, в което намерих много близки приятели! Желая успех на клуба, бъдете здрави!“, написа той във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ