Ето ги 11-те „сини“ грешници, които ще опитат да отмият срама от Вадуц в „Коматево“! Белия остави новата си звезда на пейката!

Левски Вадуц 2ро (12)

Станаха ясни стартовите състави на Ботев Пд и Левски за дербито от 1-ия кръг на Първа лига. Двата тима имат доста проблеми с контузени състезатели, но всеки се надява на успешен старт на сезона в елита. Канарите са амбицирани да ударят един от големите си съперници за ранно самочувствие, още повече, че Николай Киров досега няма поражение на „Коматево“ от „сините“. Те пък ще бъдат водени от временния си треньор Георги Тодоров, който освен на контузените, не може да разчита и на капитана Божидар Митрев, който има лични проблеми, спиращи го от участие в срещата.

За „жълто-черните“ дебют право новото попълнение в защита Костадин Ничев. Зад централния нападател Стивън Петков изненадващо Густаво е предпочетен пред Васил Шопов. Дуде Н’Донгала и Тодор Неделев ще са по крилата, а капитанът Балтанов ще си партнира със Серкан Юсеин в центъра на терена.

Мартин Полачек започва на вратата на Левски, а пред него ще действа карето, което изигра и мачовете срещу Вадуц – Цветкович, Белаид, Яблонски, Горанов. Жорди Гомес и Антони Белмонт са двойката в центъра на халфовата линия, а по крилата стартират Жерсон Кабрал и Габриел Обертан. Станислав Костов повежда атаката в отсъствието на контузения Серджиу Буш, а зад него ще е Давиде Мариани.

Двубоят в „Коматево“ започва в 20:45 ч.

Ботев Пд: Кайзер, Филипов, Ничев, Кр. Димитров, Минев, Балтанов, Юсеин, Неделев, Густаво, Дуде Н’Донгала, Ст. Петков

Левски: Полачек, Цветкович, Белаид, Яблонски, Горанов, Гомес, Мариани, Кабрал, Обертан, Ст. Иванов, Ст. Костов

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ