Локо (Пловдив) отвърна на Венци Стефанов: Не е етично президент на клуб да “гледа в чужда паница”

локомотив_пловдив

От Локомотив Пловдив отговориха на боса на Славия Венцеслав Стефанов, който след контролите на националите разкритикува част от играчите на Локо, които бяха сред избраниците на Ясен Петров.

“Уважаеми локомотивци,

вчера станахме свиделите на поредната словестна атака, насочена към наши играчи, в която се засягат различни теми и се “демонстрират” знания от най-различно естество – тръгва се от анатомията на човека, минава се през регулиране на движението и се стига чак до военноморския ни флот.

На мнение сме, че такива изказвания допринасят за моментното ниво на футбола в България. Не е етично президент на клуб от елита ни, а също така и член на Изпълкома на БФС, да “гледа в чуждата паница”, да критикува, да плюе и да използва такива епитети.

И само да припомним успехите на Локомотив, заради които имаме петима в националния отбор (с Луков щяха да са шест):
– Купа България 2019
– Купа България 2020
– Суперкупа България 2020
– Вицешампион за сезон 20/21
– Участия в европейските клубни турнири (поредното предстои след малко повече месец)

Това са поредица от напълно заслужени успехи, които са плод на нашата правилна политика. И нашите национали са с огромна заслуга за тях. Ние предпочитаме да “говорим” на терена.”, написаха от Локо на сайта си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ