Бивш шеф на ЦСКА се хвана за главата след пресконференцията на Диксън и се сети за Лупи

Милко Георгиев

Бившият директор в ЦСКА Милко Георгиев излезе с любопитен коментар след пресконференцията, която кандидат-собственикът на Левски Джо Диксън даде днес.

Ето какво написа Георгиев в профила си във Фейсбук, без редакторска намеса:

СДЕЛКА ИЛИ НЕ

В духа на заглавието, на популярното предаване по една от телевизиите премина и днешното шоу на г-н Диксън!Тепърва ще очакваме епизод 2,3 и т.н, макар лично аз да смятам,че основното беше очертано!

Какво всъщност научи спортната, а и не само, общественост.Още в началото ясен знак беше даден, с неявяването на Наско Сираков!Очевидно с този финт, той ясно показа на сините едно-ето ви го човека, задавайте му на него въпросите…Да, ама необичайно жадният Диксън, не е чак такава муха и след като изрецитира стихотворението за милионите и финансовите институции, които стоят зад гърба му, съвсем ясно върна паса към Сираков!Няма и 1 ст да влезе в клуба, ако не получа гаранции от държавата и общината!!!Тук вече човека е прав!

Това което не успяхме да разберем е, какво точно преговаряха 6 месеца, след като от областната управа и общината признаха, че никой не ги е търсил за среща или мнение?!?!?

Също така не стана ясно, за тези 6 месеца, беше ли направен одит, ако да-от коя компания???

Човека каза, че след евентуална сделка, щял да прегледа документацията?!?!?Това сериозно ли???

Ще е добре, някой който му е близък(например Благой Георгиев) да му обясни, че има действащ ПУП(подробен устройствен план) и че промяна на ПУП не е по силите на футболния клуб!Няма никакъв смисъл да влизаме в сметки, по отношение на бизнес плана на г-н Диксън, тъй като такъв просто няма🙂

Няма смисъл и да ровим в нета, относно минали негови проекти-такива очевидно също няма-иначе би било меко казано малоумно, да не си представиш “визитката” точно в такъв момент!

Особено важно е да се отбележи, че този симпатяга по никакъв повод не искаше да поеме ангажимент за нищо, което би го свързало с евентуален и не толкова неочакван “провал на сделката”!Просто защото и той си дава ясна сметка, че участва в някакъв зле режисиран късометражен филм!Чудно е и друго-журналистите имаха повече от всичкото време на света, за да се подготвят с адекватни въпроси, а реално единствените които зададоха смислени такива, бяха от BTV…

Човека нямаше идея за нищо свързано с клуба, но пък водел преговори за треньор?!?!?

Разбира се, не изключвам вариант при който, да има едни изпрани(откраднати) пари и това да е елегантен начин да ги “приберат” у нас, но предвид актьорите, малко ме съмнява…

Или казано по-просто, ако някой иска да инвестира 250 млн$, преговаря 6 месеца за това, явява се пред обществото…и единственото което измъкнаха от него беше-ще видим кои са кредиторите и ще преговаряме с тях, след като вземем акциите…Да бе пич, ама ние не сме Буркина Фасо, ние сме страна член на ЕС и тези филми ги знаем от преди да дойдеш на проби в ЦСКА!
Какво следва?Моят прочит е, че съвсем скоро младежа ще си замине в ОК, за да чака да се получат гаранциите по сделката, а тук Наско ще трябва да се поти и да се обяснява…

Отново ще кажа-Сираков беше излъган, а от април насам вече и няма кой да го излъже-този филм свърши, но клуба няма времето и часовника си тиктака!

След като отбора започне подготовка и милионите така и не влизат, то тогава все някой ще трябва да поеме отговорност-ще има ли изненадани, когато цялата вина се стовари върху днешния герой?

В крайна сметка, ние винаги сме били царе да търсим вина в другите, само не и в себе си-това си ни е национална черта!

п.с. Лупи, ако си ти зад това, да знаеш-добър си…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ