Кандидат-собственикът на Левски отсече: Ще инвестираме 250 млн. за 3 години

Диксън3

Англичанинът Джоузеф Диксън анонсира на пресконференцията, организирана в четвъртък на „Георги Аспарухов” какви са финансовите амбиции у него, както и на бъдещите инвеститори в клуба.

Диксън категорично отказа да назове имената, които стоят зад него, като загатна, че това са фирми отвъд Океана, както и такива, базирани във Великобритания.

„Ще има необходимост от страната и държавата да придвижим плановете си. Тези 250 милиона смятаме да ги инвестираме за 36 месеца – инфраструктура, клуб. Когато получим разрешително, ще започнем да наливаме инвестиции и в инфраструктурата. Казаха ми, че тук нещата се случват по-бързо, отколкото на Запад, което е добре. Очаква се да се направят някакви плащания. Няма да кажа, че ще излъжа, но ще гадая, защото, когато станем собственици, ще разгледаме цялата организация в клуба, така че той да работи на конкурентно ниво и да отговори на желанието за развитие”, констатира Диксън.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ