Шеф в ЦСКА 1948 отсече: Чочев ще започне подготовка с нас, има запитвания за Наумов

1948

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, внесе яснота относно ситуацията с Ивайло Чочев. Въпреки информациите, че националът ще премине в Лудогорец, босът на „червените“ заяви, че футболистът е играч на ЦСКА 1948 и отборът го очаква на подготвителния лагер.

„Ивайло Чочев е футболист на ЦСКА. Момчето се върна вчера от лагер, в момента излиза в почивка. Чакаме го в Банско, така че да води отбора следващия сезон, като един истински лидер, какъвто е той“, заяви Гьонов.

„Към Даниел Наумов е имало доста често запитвания. Идвали са и конкретни оферти, които сме обсъждали с него, но той е заявявал, че предпочита да остане при нас. Използвам случая да изкажа възхищението си от представянето му. Ивайло Чочев също направи силни мачове. Футболистите в младежкия и юношеския национален отбор също. Това показва, че футболистите при нас се развиват правилно“, допълни Гьонов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ