Бъдещето на младок в Локомотив (Сф) остава неясно, баща му напира за трансфер

локомотив_София

Трансферната сага около Валентин Николов се разраства с пълна сила, стана ясно вчера. И в основата на това е бивш национал на Алжир – Рафик Джебур, твърди „Мач Телеграф”. Именно той е в основата на интереса на Олимпиакос към Николов. Джебур е три пъти шампион на Гърция с „червено-белите“ и два пъти носител на Купата. Именно той го е предложил на тима от Пирея, който обаче до този момент не е показал реален интерес. Иначе такъв има от страна на отбор от Франция.

Гръцкото издание „Спорт24“ разкри обаче, че голямата мечта на семейство Николови е Валентин да облече фланелката на Олимпиакос. Баща му, който също се казва Валентин, е изкарал един месец в Атромитос, който бил принуден на напусне заради раждането на сина си. Майката на младши пък е гъркиня, чийто род е съставен от фенове на Олимпиакос. „Ще бъде мечта Валентин да заиграе там“, твърди таткото пред гръцкото издание. На този етап обаче не се разкрива с кой отбор от Франция Локомотив (Сф) преговаря за сина му.

Иначе вчера стана ясно, че столичани късат с още един футболист – Григор Долапчиев. Договорът му не бе подновен и той ще трябва да продължи кариерата си на друго място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ