ЦСКА продава Брадли Мазику, ако не подпише нов договор

ЦСКА - Берое, Брадли Мазику

Крайният защитник на ЦСКА Брадли Мазику е възможно да бъде продаден още през този трансферен прозорец, пише „Тема Спорт“. До трансфер на 25-годишния ляв бек обаче ще се стигне в случай, че той не пожелае да удължи контракта си.

Настоящият договор на конгоанския национал е до лятото на 2022 година и от клуба вече са отправили оферта към него да преподпише за още една година. От „Армията“ засега не искат да се разделят с Мазику, въпреки че интерес към него не липсва. Преди дни медиите във Франция разкриха, че новакът в Лига 1 Клермон е набелязал бранителя и е готов да извади 1 250 000 евро за правата му.

При всички положения обаче ЦСКА няма да бърза за сделка, като ще изчака решението на играча за нов подпис. Трансферният прозорец във френската Лига 1 и останалите големи първенства затваря на 31 август.

Мазику беше привлечен преди две години и веднага се наложи като несменяем титуляр. През 2019/20 бе на терена в 25 шампионатни срещи, колкото записа и през изминалата кампания в елита, в която вкара и 1 гол.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ