Светослав Диков между Локо (София) и чужбина

локомотив_София

Все още не е ясно бъдещето на голмайстора на Втора лига – Светослав Диков. Таранът на Локомотив (Сф), който с попаденията си допринесе много за промоцията и завръщането на „червено-черните“ в елита, може и да остане в „Надежда“, въпреки че се появиха информации, че със сигурност си тръгва.

Договорът му с „железничарите“ изтича на 30 юни, но все още има шанс двете страни да си стиснат ръцете за подновяването му. Засега предложението на ръководството не удовлетворява играча, който съвсем логично и нормално с оглед представянето си през последната една година е поискал известно увеличение на възнаграждението от миналия сезон във Втора лига. Ако остане в България, Светослав Диков държи да бъде в отбор от София, където по-лесно с приятелката си ще гледа 6-месечния си син.

Ако все пак нападателят и ръководството на Локомотив (Сф) не успеят да стигнат до споразумение за нов договор, Диков почти сигурно ще заиграе в чужбина, а не в някой друг български клуб. Вероятните дестинации, откъдето той чака оферти, са страни близки до България.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ