Заради обидната оферта на Болоня: ЦСКА предлага Вальо Антов на Аталанта

валентин_антов

Бъдещето на защитника на ЦСКА Валентин Антов продължава да бъде несигурно. 20-годишният талант, който изкара последния сезон под наем в Болоня, все още не знае къде ще продължи кариерата си. Италианците имат опция да откупят правата му срещу 3,5 милиона евро, но за момента те са предложили доста по-малка сума на “червените”, която според различни информации е между 1,5 и 2 милиона евро. Това не се харесва на шефовете на “Армията”, които са решили да предложат национала на Аталанта.

Не е тайна, че бергамаските имат интерес към Антов още от зимата. Тогава те предложиха за него и за Мартин Смоленски 4 милиона евро, но това предложение бе отхвърлено от ЦСКА, а малко по-късно Вальо отиде под наем в Болоня.

В Борисовата градина са взели решение, че задължително ще продадат Антов това лято. В клуба знаят, че евентуалното му завръщане на “Българска армия” ще бъде ползотворно за отбора, но няма да се отрази добре на развитието на самия футболист. Въпреки това “червените” не са склонни на сделка на всяка цена, като смятат, че предлаганата от Болоня сума е обидно малка.

“Тема спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ