Станимир Стоилов постави две условия, за да се завърне в Левски

станимир стоилов

Вариант номер 1 за треньор на Левски Станимир Стоилов е поставил две условия пред клуба, за да се завърне на кормилото, твърди Блиц.

На срещата си със собственика на „сините“ Наско Сираков и кандидат-купувача Джоузеф Диксън Мъри е обявил, че има две условия, от които зависи дали ще приеме да стане треньор на клуба.

Първото условие е да има подписан договор с новия собственик и в него да има гаранции за финансова стабилност на Левски.

Второто условие е договорът с новия собственик да бъде проверен от независим юрист или от представители на фенските организации.

В същото време до петък, когато Наско Сираков обяви, че трябва да е ясно всичко, в руския Нижни Новгород ще вземат решение за новия треньор. Стоилов е желан от руснаците, а ръководството на клуба ще реши за нов наставник до 5 юни. За фаворит за поста е спряган бившият треньор на Том Александър Кержаков заради по-доброто познаване на обстановката в местния футбол. От друга старана Стоилов има визитка, която е впечатлила шефовете на Нижни Новгород.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ