Шеф на Септември докара сериозна глоба на клуба след баража с Ботев (Враца)

Пирин (Благоевград) - Септември

Столичният Септември бе глобен от БФС с 3 750 лв. заради поведението на спортно-техническия директор на клуба Кристиян Добрев след загубата с 0:1 от Ботев Враца в баража за efbet Лига. Бившият футболист се нахвърли върху съдията Драгомир Драганов заради дузпата, от която падна и единственият гол в мача.

На клуба са наложени две глоби – 2 500 лв. заради обиди и заплахи на Добрев към длъжностни лица и още 1 250 лв. след сезиране от Комисията по етика и феърплей за нанесени обиди в медиите.

Септември е наказан и с още 500 лв. и предупреждение за лишаване от домакинство за хвърлен предмет с последствие.100 лв. глоба е наложена и на масажиста на отбора Асен Терзиев.

Ето и решението на Дисциплинарната комисия на БФС:

ПО ДОКЛАД

– За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение1 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК „Септември“ гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 500 лева.

– За обиди и заплахи на длъжностни лица от Спортно-технически директор на ПФК „Септември“ гр. София, на основание чл. 36, ал.1, т.1, б.А и във връзка с чл.36, ал. 1, т. 1, б. Б от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК „Септември“ гр. София с имуществена санкция в размер на 2500 лева.

– По сезиране на КЕФ за нанесени обиди в средствата за масова информация от Спортно-технически директор на ПФК „Септември“ гр. София , на основание чл.37, ал. 1, т. 17, б. А от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК „Септември“ гр. София с имуществена санкция в размер на 1250 лева


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ