Шеф напусна Етър след изпадането от елита и разкри бъдещата си работа

binary comment

Изпадналият от елита Етър и досегашният административен директор на клуба Страцимир Тинчев се разделят. Той напуска по собствено желание и двете страни разтрогнаха взаимоотношенията си. Тинчев работи за “виолетовите” в продължение на пет години, като преди това 10 г. бе секретар на Зоналния съвет на БФС и един сезон изпълнителен директор на Видима-Раковски (Севлиево).

Етър благодари на Страцимир Тинчев за отдадеността и всеотдайната работа за “виолетовите”, като му пожелава успехи. Той винаги ще бъде част от великотърновския клуб заради своя принос в последните години.

Минути след напускането си Страцимир Тинчев даде интервю пред клубния сайт на Етър, в което говори за причините за решението си, за бъдещата си работа в Янтра (Габрово) и за това, че Етър завинаги ще остане за него част от сърцето му.

„Взех това тежко решение не вчера, не миналата седмица, то е продиктувано от дълго мислене от моя страна. Съжалявам, но така реших. Ново предизвикателство? Няма да крия, че предложението ми е от родния ми град, от Янтра (Габрово)“, каза Тинчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ