Ясен Петров обяви: Изненадан съм от желанието на играчите

Ясен Петров

Селекционерът на България – Ясен Петров, говори пред медиите преди заминаването на „трикольорите“, на които им предстои изиграването на три тежки контроли с участници на UEFA EURO 2020.

„Пет човека отпаднаха, другите пет пристигнаха снощи късно. Групата е 26 човека, наясно сте с нея“, заяви Петров преди заминаването на отбора.

„Поканени сме на много тежки мачове. Отиваме с целта да ги затрудним максимално, няма мач, в който да не си поставяме целта да успеем.“

„От тези три дни на тренировки, за мое учудване футболистите са в много добро състояние и съм изненадан от желанието им за игра. Настроението е добро, надявам се това да се отрази на играта ни. Имаме малко време отново за тежката серия, но само може да градим отбор в подобни мачове. При всички положения ще има ротации, може би всички ще вземат участие. Така ще направим – ще дадем възможност на всеки да покаже своите възможности.“

„Имайте предвид, че в момента повечето играчи са от българското първенство. Надявам се да вземат шанса и да покажат себе си. Дай Боже от тези контроли някой да извлече полза, да подпише добър договор в някое първенство“, завърши Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ