Селекцията в Берое продължава! Заралии уредиха голмайстора на Марица

берое

Голмайсторът на Марица (Пловдив) Олджай Алиев ще продължи кариерата си в Берое. Младият футболист ще се превърне в седмия нов в отбора на „зелените“, пише „Мач Телеграф“. Нападателят беше в основата на промоцията на „жълто-черните“ във Втора лига.

В същото време старши треньорът на Берое Петър Колев призна, че привличането на вратар и централни защитници е приоритет в селекцията на заралии.

„Смятаме, че на другите позиции ще се справим. С изключение на външен халф, но там имаме почти готов вариант. Името обаче ще разкрием, когато БФС обяви някакви правила за следващия сезон, регламента и колко чужденци извън Европейския съюз могат да играят. Генади Ганев ще остане. Изборът на този пост обаче е изключително труден. Търсим всекидневно, водим преговори, имаме набелязани хора, чакаме да се случат нещата. Смятаме, че изборът ни за първи вратар ще бъде добър. Иван Гошев също ще получи своя шанс за изява, ще бъдат поставени в конкурентна среда“, обясни Петър Колев.

„Вярно е, че бройката на чужденците в тима беше малко по-голяма. Трябваше да се разделим с някои, но това не е някаква чистка. Нещата станаха от само себе си. Хора, които не бяха щастливи тук, други, които бяха проблемни. Съвкупността от всички тези неща доведе до напускането на толкова играчи“, каза още Колев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ