Славиша отсвирил „син” кошмар, за да дойде на „Герена”! Преговорите вече започнаха!

Левски Вадуц (14)

Без да знае, кандидат номер едно за треньорския пост в Левски Славиша Стоянович, вече си спечели точки сред феновете на Левски. Причината е в последния му отказ за нова месторабота.

Роденият в Сърбия словенски специалист е ил потърсен в средата на юни от Олимпия Любляна с предложение да получи цялата спортно-техническа власт. Той обаче тактично отклонил предложението, а причините за това не се посочват.

Въпросният словенски отбор никак не е долюбван от „сините“ фенове, защото в средата на 90-те години го отстрани два поредни пъти от евротурнирите, при това в години, в които българският отбор беше пълен със звезди като Наско Сираков, Даниел Боримиров и др., а Димитър Иванков правеше първите си стъпки в професионалния футбол.

Иначе Славиша Стоянович е без работа от началото на годината. За последно той работи в латвийския ФК Рига, който отпадна от ЦСКА с дузпи в първия квалификационен кръг на Лига Европа след невероятна драма с дузпи.

Той е изключително тачено име в Словения, защото успя да стане два пъти шампион с неособно претенциозния тим на Домжале. Доказа се и в Сърбия, когато спечели титлата на страната с Цървена звезда и прекъсвайки по този начин дългата хегемония на Партизан, което на свой ред му придоби легендарен статут сред „делиите“.

Според „Спортал” преговорите между Стоянович и Спас Русев вече са стартирали. Сърбинът ще гледа на живо Левски срещу Ботев в Пловдив довечера.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ