Ботев (Враца) благодари на феновете си за подкрепата през тежкия сезон

ботев_враца_фенове

От Ботев Враца благодариха на верните си фенове, след като тимът спечели баража срещу Септември. Възпитаниците на Веселин Великов си завоюваха правото и догодина да играят в Първа лига.

„Само Ботев Враца! Благодарим за подкрепата през този тежък сезон“, написаха врачани на официалната си Фейсбук страница.

От клуба публикуваха и снимка на ликуващите играчи на фона на феновете, които са пропътували разстоянието от Враца до София, за да подкрепят своите любимци.

На фона на играта, която демонстрираше през сезона, Ботев Враца не заслужаваше да играе бараж. Няколко колебливи мача обаче поставиха на карта бъдещето на врачани.

Тимът е традиционен български клуб, който се слави с верни фенове. Не е тайна, че българските грандове изпитват сериозни трудности, когато гостуват във Враца и често записват негативни резултати.

В елита на българския футбол остава клуб, който е финансово обезпечен. Отбор с традиции, собствен стадион и публика. Тим, който у дома побеждава българските грандове, и поддържа интригата жива.

Лошата новина за Северозападна България е, че Монтана загуби елитния си статут.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ