Светослав Дяков изля душата си на раздяла с Лудогорец: Заедно започнахме от нищото

Лудогорец - Интер, Пресконференция, Светослав Дяков

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков написа емоционален пост в социалните мрежи на раздяла с клуба. Както вече стана ясно, опитният халф повече няма да играе за „орлите“, като се очаква да подсили родния си Пирин (Благоевград).

Дяков е единственият футболист на Лудогорец, който бе част от тима и при десетте спечелени шампионски титли.

Публикацията на Дяков:

„Благодаря, Лудогорец!!!

За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофеи, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти!

efbet – 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Дълги години бях щастлив от футбола, който играем. Заедно започнахме от нищото, заедно израснахме и мечтаехме. Заедно оставаме в историята! Бях рамо до рамо с множество истински мъже и отлични футболисти и треньори в равни и неравни битки! Работих с удоволствие със страхотни ръководители и невероятни собственици!
Респект и благодарност към всички работили и работещи в клуба, повечето от които не познавате, но работещи феноменално и грижещи се нищо да не ни липсва! Получавахме подкрепа от верни привърженици. Играхме срещу едни от най-добрите футболисти и отбори в Европа и го правихме успешно, стъпихме на легендарни стадиони. Безброй щастие!!!

Аз съм горд българин, горд благоевградчанин, приет като свой в Разград. Малък град, в който израснаха децата ни, оставяме хиляди спомени, запознахме се с много читави хора, Човеци! Лудогорец и Разград ще останат в сърцата на нашето семейство! Бъдете сигурни, че ще се видим отново!

Успях заради труда, качествата, характера, постоянството и отдадеността, които имам към футбола. Хиляди благодарности на най-близките ми хора и приятели, от които съм усещал непрекъсната подкрепа! За пътеводната светлина в живота ми думите са излишни – Марияна Дякова.
Благодаря, Лудогорец!!!“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ