Локомотив (Пловдив) представи новите си екипи! Смърфовете ще използват емблема от 50-те

локомотив_пловдив

На официално събитие ще бъдат промотирани новите екипи на Локомотив Пловдив за сезон 2021/2022. Представянето ще се състои на 22 май, събота, от 16:00 часа пред магазина Sport Depot в Ритейл Парк Пловдив. На събитието ще присъстват Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“, спортният директор на отбора Георги Иванов, старши треньорът Александър Тунчев и футболисти от титулярния състав на “черно-белите”.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike и представлява съчетание между модерност, традиции и интересни детайли в минималистичен стил. Домакинският екип запазва традиционния си черно-бял цвят, а на гърдите на състезателите са разположени емблемата на клуба и логото на Nike в елегантен и изчистен дизайн. Нови допълнения са клубният герб, свързан с 95-ата годишнина на отбора и други елементи, поставени дискретно върху различните части на екипа. В духа на тази годишнина е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

Отборът ще излезе за първи път с новите екипи в двубоя срещу ЦСКА 1948 по-късно днес на стадион на „Лаута“. „Черно-белите“ ще играят за сребърните медали в efbet Лига.

Всички присъстващи на официалното представяне на 22 май, събота, ще могат да се срещнат отблизо с любимите си играчи, да се снимат с тях и да се сдобият с картичка с техен автограф. Фен екипировката на клуба ще се предлага в магазина на Sport Depot в Ритейл Парк Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg. Екипите ще бъдат налични скоро и във фенпоша на “Лаута”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ