Играчът на мача Георги Божилов: При гола ми имаше карамболи

22

Авторът на победния гол за Черно море в двубоя срещу Ботев (Враца) от първия кръг на Първа лига и определен за „Играч на мача“ – Георги Божилов, заяви, пред Диема спорт, че той и неговите съотборници са искали да постигнат повече успеха.

„Мачът беше труден. Винаги първите мачове са трудни с оглед началото на сезона. Радващото е, че успяхме да победим. Влязох с напътствията да дам всичко от себе си и да помогна, с каквото мога“, коментира Божилов, пише gong.bg.

„Искахме повече победата. И те имаха положения. Може би имаше напрежение, добави футболистът на Черно море. – При гола ми имаше карамболи. Радващо е, че топката дойде в мен и вкарах.“

„Мисля, че направихме много добра подготовка. Чувстваме се физически добре. Гледаме напред и ни предстоят още много мачове. Целта ни е да бъдем в шестицата и колкото се може по-напред в класирането. Аз никога не си поставям цели“, завърши  Божилов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ