Борислав Михайлов получи купата, спечелена от националния отбор по плажен футбол

01f

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов проведе среща със селекционера на националния отбор по плажен футбол Симеон Христов, на която му бе официално връчена купата, която българският отбор спечели с отличното си представяне на ЕВРОлигата по плажен футбол. Националите записаха 3 изразителни победи над своите съперници, с което, освен че заеха първото място в своята група, си осигуриха и участие във финалната фаза на ЕВРОлигата през септември в Сардиния, Италия. Спечеленото отличие е първо в исторята на плажния футбол в България.

Президентът на БФС Борислав Михайлов изрази своето задоволство от забележителния прогрес, който атрактивния спорт бележи в България и оцени високо трофея, който ще бъде изложен в музея на футбола в Национална футболна база „Бояна“.

На срещата между Борислав Михайлов, президента на АФЛ Румeн Вълков и Симеон Христов, който пристигна в София за четвъртия и петия кръг от държавното първенство по плажен футбол, бяха обсъдени възможностите за развитие на плажния футбол в страната и съвместните усилия в тази насока. Борислав Михайлов пожела успех на отбора във финалите на ЕВРОлигата и заяви своята надежда за нови постижения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ