Турци си харесаха звезда на Левски, скаути ще наблюдават играча

левски

Завръщането на Борислав Цонев в игра за Левски не е останало незабелязано и в чужбина. Според медиите в Турция изявите му в мачовете на „сините“ до края на сезона ще бъдат следени от местни тимове.

Челно място сред тях заема втородивизионият Бурсаспор, отбелязва „Мач Телеграф“. Бившият тим на Димитър Иванков, който остана далеч от местата за промоция, в момента е съставен само от местни играчи. Това обаче ще се промени през лятото, когато собствениците се очаква да развържат кесията и да подсилят състава. Освен това в Турция са доволни от опцията, че халфът скоро може да стане свободен агент. Той още не е подновил договора си с Левски, който изтича в края на сезона.

Борислав Цонев впечатлява със статистиката си през този сезон, въпреки че дълго време не игра заради тежка контузия. За шест мача той има пет гола и една асистенция. Левски имаше сериозни проблеми в организирането на играта си, докато 26-годишният халф лекуваше травмата. Затова на „Герена“ с нетърпение брояха дните до завръщането му в игра. Цонев оправда очакванията и още в първия си мач вкара срещу Царско село (2:0) на 5 май.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ