Задават се сериозни промени в Славия! Загорчич приготвил списък с над дузина нови попълнения

златомир_загорчич

Треньорът на Славия Златомир Загорчич вече мисли за следващия сезон. „Белите“ още не си гарантирали на 100% оцеляването в елита, но това не пречи на Заги да има готовност за лятната селекция, пише „Тема Спорт“.

Сръбският специалист вече е представил на ръководството списък с евентуални нови попълнения. Според запознати, включени са над дузина имена, като основно става дума за българи.

Загорчич бил категоричен, че иска наши момчета и едва ако няма възможност такива да бъдат привлечени, ще се търсят чуждестранни попълнения.

Славия традиционно ще погледне и към школата си. Треньорът на „белите“ гласи сериозни промени в състава за следващия сезон. Загорчич е наясно с кои футболисти може да се раздели.

На осем от играчите договорите изтичат през юни. Все пак в оставащите четири мача 49-годишният специалист за последно ще може да види на кои футболисти ще може да разчита.

Загорчич ще трябва да направи рокади в състава си за днешното гостуване на Етър във Велико Търново. Мачът започна в 20:15 часа, а националът Андреа Христов отпадна от сметките на „белите“ заради контузия. Петър Патев пък е аут до края на сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ