Берое ще търси на всяка цена победата над Арда, Белия пази титуляр за финала с ЦСКА

локомотив_пловдив_берое1

Отборите на Берое и Арда се изправят днес от 17:30 часа на стадиона в Стара Загора в двубой от втория кръг на първата шестица в Първа лига. И двата тима стартираха плейофите със загуби. Берое отстъпи с 1:3 пред Лудогорец, а Арда загуби с 0:1 като гост на ЦСКА.

Заралии са в миникриза. Те се разделиха с треньора Димитър Димитров – Херо, а ролята му пое помощника Петър Колев. Той няма проблеми със състава и ще може да разчита на всички футболисти. Заралии ще се хвърлят здраво в търсене на успеха, тъй като мачът идва само ден след 105-годишнината от основаването на клуба.

В същото време колегата му Николай Киров – Белия пък ще решава в последния момент на Иван Коконов, който лекуваше контузия.

Специалистът не иска да рискува здравето на никой с оглед най-важния мач за сезона на кърджалийци – финалът за Купата на България на 19 май срещу ЦСКА.

Аут за двубоя е Емил Мартинов, който е наказан за два мача. Вместо него в средата на терена ще бъде върнат Руменов. Арда ще бъде и без звездата си Спас Делев.

Вероятни състави:

Берое: Ганев, Хасани, Мезаг, Г. Ангелов, Фуртадо, Цветков, Минчев, Василев, Макута, Камбуров, Фол.

Арда: Караджов, Желев, Петков, Стоев, Лозев, Руменов, Котев, Георгиев, Атанасов, Тилев, Йорданов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ