Футболист тръгнал към ЦСКА и едно обаждане го свалило от самолета! Вижте причината „червените“ да се разминат с поредния си трансфер

1

Един от футболистите, с които ЦСКА се размина през това лято, разкри истинската причина да предпочете офертата на полския Шльонск (Вроцлав) пред тази от „Българска армия“. Централният защитник Войчех Гола призна, че е имал резервиран билет за полет до София, но буря е забавила излитането на самолета и точно тогава той е получил обаждането от клуба от Екстракласата. Бранителят сподели и, че не е бил убеден, че трансфер в Първа лига е правилното нещо за него.

„Хората забравят, че изиграх 60 мача с НЕК (Ниймеген) за 2 години в първенството на Холандия преди да стана свободен агент. Истина е, че трябваше да пътувам до София, но не, за да подпиша с ЦСКА, а за да се запозная с условията в клуба. Не бях убеден, че си струва да приема предложението и да заиграя в България. Тогава дойде и офертата от Шльонск, която беше добра, и приех“, разказва Гола пред изданието в родината си przegladsportowy.pl.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ