Локомотив (София) загуби ценни точки в борбата за промоция в елита

локомотив_София

Локомотив (София) загуби две точки в гостуването на Хебър (Пазарджик), завършило 1:1. Мачът от 30-ия кръг на Втора лига се развиваше добре за „железничарите“, които поведоха чрез Светослав Диков, но в края изпуснаха победата, след като Тодор Чаворски изравни.

В началото на срещата избраниците на Николай Митов доминираха, но натискът им не даде резултат. В 14-ата минута Локомотив успя да поведе с първата си сериозна ситуация в мача. Голмайсторът Светослав Диков засече подаване в наказателното поле на Хебър, след като беше изпуснат от съперник – 0:1.

Малко след това „железничарите“ вкараха нов гол чрез Александър Александров, но имаше вдигнат флаг за засада.

В 25-ата минута Хебър беше близо до изравняването, но вратарят Цветомир Витков отби шут след разбъркване в наказателното му поле. Последва нов изстрел, който обаче срещна горната греда на вратата на „железничарите“. Малко след това Цветелин Тонев от Хебър се оказа на добра позиция в близост до Витков, но не успя да отбележи.

И през второто полувреме играта беше равностойна, а в 85-ата минута отбраната на Локомотив се пропука и домакините изравниха. Точен за крайното 1:1 беше Тодор Чаворски, който е бивш играч на „железничарите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ