ФОТОФАКТ: ЦСКА разкри къде приема Адмира – на „Армията“ или на „Васил Левски“!

ЦСКА Рига 2ро (1)

От ЦСКА разкриха къде ще се изиграе първият сблъсък срещу австрийския Адмира Вакер от втория предварителен кръг на Лига Европа. Както е известно, след победата над Рига в София старши треньорът Нестор Ел Маестро се изпусна, че следващото домакинство на „червените“ ще е на националния стадион „Васил Левски“. Това веднага породи очаквания за огромна посещаемост на двубоя и над 30 000, които да подкрепят „армейците“ срещу петия от австрийската Бундеслига. В крайна сметка ЦСКА ще посрещне Адмира на „Българска армия“, става ясно от прессъобщението на сайта на клуба, отнасящо се акредитирането на медиите за двубоя.

В първия кръг срещу Рига на „Армията“ бяха разпродадени всички билети за отворените сектори „А“ и „В“. УЕФА затвори другите две трибуни на стадиона, тъй като не отговарят на изискванията в наредбите.

Очаква се и следващия четвъртък стадионът в Борисовата градина да бъде пълен до краен предел и над 12 000 да подкрепят ЦСКА срещу Адмира Вакер. Билетите за мача вече са в продажба, като цената за сектор „А“ е 20 лева, за „В“ – 12 лева и 150 лева за ВИП ложата. Деца до 7 години ще влизат безплатно на стадиона.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ