Арда вдигна феновете в бойна готовност, синьо море залива Царско село за мача на месеца

7 Dni Sport24.04.2021
арда

Заповедта за новото отхлабване на противоепидемичните мерки спрямо коронавируса през вчерашния ден дойде като манна небесна за всички, които обичат професионалния спорт в България. По този начин най-сетне феновете ще могат да се върнат частично на трибуните, за да подкрепят своите любимци.

В тази връзка от Арда Кърджали съобщиха на привържениците си, които имат желание да стискат палци на отбора в гостуването срещу Царско село, че се организира групово пътуване до София в деня на срещата с „царете“. ДВубоят може да се превърне в исторически за тима. Ако Арда спечели, а ЦСКА загуби вечното дерби, кърджалий ще финишират редовния сезон на сензационното трето място!

„Фенове на Арда, от утре 24 април (б.р. днес) отново се разрешава присъствие на публика на стадионите. Нашият отбор има огромна нужда от Вашата подкрепа, въпреки, че Вие правехте и невъзможното да сте винаги до играчите до този момент. В неделя 25 април футболистите на Арда гостуват на Царско село в София от 19:45 часа. Всички желаещи да станат част от тази среща могат да се възползват от организираното пътуване до София. За целта, сборен пункт за желаещите да гледат на живо мача, е на паркинга пред „Арена Арда“ в деня на мача в 14:00, а тръгването е в 14:30 ч. От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фенклуба, както и предварително записаните. За повече информация и записване може да се обаждате на тел. 0889735079 – Бейтула. Записването може да стане и във фен магазина.

От фенклуба приканват всички привърженици на Арда да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове.

МНОГО МОЛИМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА АРДА, СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ ВСИЧКИ МЕРКИ ПРЕДПИСАНИ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА, РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ И МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. НАСТАНЯВАНЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА Е НАЙ-МАЛКО ПРЕЗ ДВЕ СЕДАЛКИ“, написаха от клуба в официалнаия си сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ