Ботев (Враца) тресна Славия насред София и обърка сметките на дъното

славия_ботев_враца

Ботев (Враца) победи Славия с 2:0 като гост в среща от 24-ия кръг на Първа лига.

Двата тима размениха по една опасна възможност в първите пет минути, а в 17-ата гостите от Враца поведоха с попадение на Христо Златински.

Славия отвърна с пропуск на Михаил Александров минути по-късно, а малко преди изтичането на половин час игра и Славия, и Ботев удариха греда. Врачани поведоха с 2:0 в 36-ата минута след красиво изпълнение от въздуха на Валери Домовчийски.

Славия започна втората част по-активно и малко след почивката Андреа Христов пропусна златна възможност да изравни, стреляйки встрани от удобна позиция.

Натискът на „белите“ обаче така и не даде резултат и домакините се отчетоха само с още един сериозен пропуск, дело на Емил Стоев в 79-ата минута.

Ботев (Враца) се изравни по точки със Славия (по 22), а двата тима временно са на 11-о и 12-о място в дъното на класирането, но може да бъдат изместени от Етър, който е с точка по-малко и по-късно днес гостува на Арда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ